robertgolden - Profil

Sunt:
Bisexual 
Caut:
Bisexual 
Age:
48
Orasul:
Bucuresti
Judetul:
Bucuresti 
Infatisare
Greutate:
Slab/a 
Inaltime:
175-180cm 
Ochi:
Caprui 
Parul:
Negru 
Etnie:
Latin 
Stil de viata
Fumez:
Nu fumez 
Beau (alcool):
Nu beau alcool 
Locuiesc:
Singur/a, Am colegi de camera 
In societate:
Prefer grupurile mici, Oarecum timid 
La TV prefer:
Nu am televizor 
Limbi straine:
Engleza 
Casa si familie
Stare civila:
Relatie stabila 
Copii:
Nu am 
Imi doresc copii:
Nesigur/a 
Viata profesionala
Educatie:
PostUniversitar 
Job:
Lucrez acasa 
Domeniul de ocupatie:
Tehnic 
Personal
Am un umor:
Prietenos, Altfel 
Sunt interesat/a de::

Caut un prieten in Bucuresti, de preferinta bisexual, pentru a explora o adevarata relatie de prietenie erotica. Daca iti plac jocurile erotice si nu cauti neaparat sex, atunci ajuta-ma sa te gasesc.

In propriile cuvinte:

Brunet, slab, imi plac actvitatile erotice pre-sexuale: imbratisari, masaj, saruturi, relaxare si momente frumoase impreuna. Fara sex. Stiu ca majoritatea considerati RIDICOL angajarea in jocuri erotice fara finalizare cu sex. Cu toate astea, pentru mine ar fi o aventura extrem de interesanta. Sunt un barbat sexual, dar pentru mine asta nu se limiteaza doar la a face sex. Daca deja ai inceput sa ma intelegi, trebuie sa iti spun ca sunt intr-o relatie stabila cu o femeie. Daca crezi ca nu iti pierzi timpul cu mine, ajuta-ma sa te gasesc.

DICTIONAR
Bromance/Prietenie romantica: o relatie de prietenie intima, romantica, dar non-sexuala. Adesea se manifesta prin a merge de mana, a imbratisa, a saruta, a face masaj, a dormi in acelasi pat, dar FARA a face sex. Desi la o privire superficiala se afla la limita manifestarilor tipice gay, prietenia romantica extinde in mod natural libertatea barbatilor de a se manifesta pe deplin dar fara conotatii sexuale.

Activitate noua