inmymouth - Profil

Sunt:
Bisexual 
Caut:
Gay 
Age:
31
Orasul:
Giurgiu
Judetul:
Giurgiu 
Infatisare
Greutate:
Slab/a 
Inaltime:
175-180cm 
Ochi:
Albastri 
Parul:
Chel 
Etnie:
Caucazian 
Stil de viata
Fumez:
Zilnic 
Beau (alcool):
Nu beau alcool 
Locuiesc:
Cu parintii 
In societate:
Imi place flirtul, Oarecum timid 
La TV prefer:
Ma uit foarte rar la TV 
Limbi straine:
Engleza 
Casa si familie
Stare civila:
Relatie stabila 
Copii:
Nu am 
Imi doresc copii:
Nesigur/a 
Viata profesionala
Educatie:
Liceu 
Job:
Full-time 
Domeniul de ocupatie:
IT 
Personal
Am un umor:
Prietenos 
Sunt interesat/a de::

Im place sa fac sex oral, nu am loc, pot veni si in Bucuresti dar mai rar. Va pup!

Activitate noua
inmymouth posted a new blog:
Eu am o viata dubla. Am neasta, un copil care nu este al meu, serviciu, casa, etc. Nici macar prietenii nu banuiesc ca sunt bisexual. Am avut o relatie de lunga durata, cam 8/9 ani. Deci nu pot spune ca sunt incepator, dar imi e teama sa cunosc persoane noi. As face un oral la multi de pe acest site, mai mult…
Super_Valy

Cea mai bună variantă este să cauți pe cineva în mediul online, o persoană pe care s-o cunoști întâi și cu care să discuți liber, o persoană care să-ți împărtășească fanteziile și dorințele. Prietenii și vecinii nu sunt niciodată o variantă sigură.

Super_Valy

În niciun caz, să nu faci ceea ce a zis prostituatul cu perucă. Să nu cumva să apelezi la vecini, pentru că vei fi mai mult ca sigur bătut, umilit și câte și mai câte. Românii nu sunt pregătiți să accepte lumea LGBT, homosexualii și bisexualii, mai ales în provincie. Te vor privi cu ură și te vor da la o parte. Vei pierde tot.

itwasnotme

Păi aia e, că nici eu nu mă descurc... Dar tânjesc după o întâlnire cu un tip. Dar nu de genul odată și gata, ci ceva cu o oarecare continuitate.

ReaHar (Inactive)

Eu zic sa cauti chiar prin vecini; sigur sunt mai multi decat ai crede. Mediul online ofera mult prea putine sanse reale, serioase. La profil zici ca lucrezi in domeniul IT.. Un sfat serios daca-mi permiti: incearca sa nu ramai prizonierul/captivul mediului virtual (IT-stii sunt victimele perfecte la asa ceva), asa, precum rechinii sunt prea perfecti in mediul acvatic pentru a mai putea avea sanse serioase sa se adapteze la alt mediu.