Profile

Sunt:
Bisexual 
Caut:
Transsexual 
Age:
30
Orasul:
Cluj-Napoca
Judetul:
Cluj 
Personal
Sunt interesat/a de::

Sunt interesat de CD, TV, TS, sissy si femboys. in mare parte, discuții sa vad poze sa ne vedem in real life daca exista compatibilitati.
Nu-ti pierde timpul cu abordari de genul 'Ce te-as suge/fute' 'Faina pula...cand ne futem?' pentru ca o sa te ignor. Nu suport lipsa bunului simt si a educatiei de bază.

In propriile cuvinte:

Despre mine:
Sunt in relatii deschise cu femei, pana acum nu am avut nicio experienta gay/bi/ts pana acum, mi-ar placea la un moment dat sa experimentez cu cineva de incredere care se potriveste si cauta acelasi lucru.
Ma vad in pozitie de activ in majoritatea timpului de aceea is atras de sissy, femboy, TS/TV/CD. Sorry pentru cei Bi sau Gay care cauta pasvi sau versatili.

CITESTE DIN NOU CU ATENTIE!!!
Nu vreau sa ne irosim timpul reciproc, daca nu ai inteles ce scrie mai sus in descriere iti mai explic odata.
Ma intereseaza sa cunosc oameni de aici nu sa fiu supt sau sa mi se propuna sex la cabana la sfarsit de saptamana, abordarile astea MA LASA RECE SI LE IGNOR.
Am de gand sa raspund oamenilor cu bun simt care dau dovada de maturitate in gandire si relatiile lor. Daca iti scriu si te abordez la fel nu inseamna ca vreau sa fiu asaltat cu oferta ta de sex...de care-o fi el!
Daca imi apreciezi vreo poza nud sau organul iti multumesc anticipat si ma bucur - dar din nou - nu am ce face cu informatia asta daca nu vrei sa detaliezi si sa imi spui intentiile si motivatiile tale. Pozele nu-s puse ca sa agat sau sa atrag atentia ci imi exprim momente de excitare sau sexualitate prin ele si-s o invitatie la deschidere si din partea ta daca doresti.

Activitate noua
Mihayer_Lover and Atmbabby (Inactive) are now friends.
Mihayer_Lover and Niceass28 (Inactive) are now friends.