EvaaSweet

  • Last seen last month
Sunt:
Bisexual 
Caut:
Bisexual 
Age:
39
Orasul:
Bucuresti
Judetul:
Bucuresti 
Infatisare
Greutate:
Slab/a 
Inaltime:
170-175cm 
Ochi:
Gri 
Parul:
Saten deschis 
Etnie:
Caucazian 
Stil de viata
Fumez:
Nu fumez 
Beau (alcool):
Rar 
In societate:
Imi place flirtul, Prefer grupurile mici, Oarecum timid 
La TV prefer:
Sportul, Filmele artistice, Documentarele, Filmele pentru adulti 
Limbi straine:
Engleza 
Casa si familie
Stare civila:
Singur/a 
Viata profesionala
Educatie:
Facultate 
Job:
Part-time 
Domeniul de ocupatie:
Altele 
Personal
Am un umor:
Inteligent, Prietenos 
Sunt interesat/a de::

Sunt barbat si caut un barbat activ, educat, caruia sa ma daruiesc total si cu care sa am o relatie experimentala, adica sa ne indeplinim "n" fantezii generate de stabilitate si incredere asta insemnand ca nu doresc sa ne afisam ci sa petrecem un timp de calitate intre 4 pereti, rolul meu fiind cel al unei "femei" pasionale pe care tu s-o rasfeti sexual in cat mai multe moduri ;-)

Mi-ar placea sa intalnesc un barbat care sa stie ce este acela si un preludiu intelectual, nu un simplu futai si atat, din acest motiv voi ignora total sau chiar voi da block celor cu un vocabular obscen gen "ce muie ti-as da, ti-as sparge curul, etc".

In alta ordine de idei, corpul meu este un templu, asa ca nu abuza de increderea pe care ti-o acord si iubeste-l asa cum si eu il iubesc....

In rest, va pup si sa aveti o zi buna! P.S. prefer tipii nu neaparat epilati pe corp ci ingrijiti eventual putin tunsi, va rog sa ma iertati e doar o chestiune de gust (deci nu se discuta) asa ca daca esti neepilat inghinal sau tuns scurt si ai par pe tine cat o maimutzica nu ma baga in seama! Te rog frumos!

In cazul in care nu ti-ai dat seama din toata polologhia de mai sus nu doresc sa mi-o trag azi cu unul maine cu altul ci prefer o relatie stabila dar nu oficiala bazata pe sex de calitate ;-) DACA CREZI CA-MI POTI PUNE IN VALOARE "FEMEIA" DIN MINE, CAUTA-MA!! DACA NU, NU!!

Ideal in sect.4

In propriile cuvinte:

Extraordinar, tot ce ti-ai putea dori, important este sa-ti doresti cu adevarat ;-) DACA CREZI CA-MI POTI PUNE IN VALOARE "FEMEIA" DIN MINE, CAUTA-MA!! DACA NU, NU!!

Recent activity
It's quiet around here... be the first one to write something!