Sunt:
Bisexual
Caut:
Bisexual
Age:
32
Orasul:
Bucuresti
Judetul:
Bucuresti
Infatisare
Greutate:
Grasut/a
Inaltime:
165-170cm
Ochi:
Caprui
Parul:
Negru
Etnie:
Caucazian
Stil de viata
Fumez:
Nu suport tigarile
Beau (alcool):
Cateodata
Locuiesc:
Singur/a
In societate:
Sufletul petrecerii, Din floare in floare, Imi place flirtul, Amuzament continuu
La TV prefer:
Stirile, Serialele de comedie, Filmele artistice, Documentarele, Filmele pentru adulti, Ma uit foarte rar la TV
Limbi straine:
Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Latina
Casa si familie
Stare civila:
Singur/a
Copii:
Nu am
Imi doresc copii:
Nu
Viata profesionala
Educatie:
Facultate
Job:
Firma proprie
Domeniul de ocupatie:
Arta / Muzica
Personal
Am un umor:
Inteligent, Sarcastic, Prietenos, Obscen
Sunt interesat/a de::
băieți, bărbați, fete, femei, nu mă interesează aspectul, dacă există atracție, există. Vreau să dau limbi în cur, în pizdă, să dau pula la supt și să sug la rândul meu, sunt deschis oricăror fantezii, menge a trois, swing, orgy, exclus uro-scato. Îmi place să fut și să ling și mai ales să provoc plăcere partenerului sau partenerei. Am loc. Sunt extrem de curat, nu am nicio boală venerică și nici nu am avut, sunt un gentleman și știu să te fac să te simți bine.
In propriile cuvinte:
TE ROG CITEȘTE:
NU TIPI CĂSĂTORIȚI! Dacă nu ai o poză măcar, nu contează cu ce parte a corpului, dar măcar să fie cu tine, nu răspund. Nu mă interesează dacă e față, cur, pulă, deget mijlociu, ureche, ORICE, o poză acolo, sau dacă nu e cu tine, cu ceva care să te reprezinte: dacă ești Bi, un tip cu un cuplu, dacă ești pasiv, un cur, dacă ești activ, o pulă, ceva, orice! Crește încrederea!

Sau poate nu vrei să pui, măcar dă informații despre tine, înălțime, vârstă, oraș, ce-ți place să faci, dă detalii dacă nu vrei să ai poză.

OK, ești misterios, n-are nimic! Măcar în mesaj scrie ce vrei, cine ești, ce-ți place. Abia apoi întreabă-mă dacă vreau ceva.

Dacă nu ai nici poză, dacă nu ai nici informații, și dacă începi mesajul cu Futai??? NU ÎȚI RĂSPUND.

Alege oricare din cele trei, și sigur răspund.
Activitate noua
MrM and Andre20 are now friends.
Deepinlove (Inactive) and Andre20 are now friends.
Andre20 posted a new blog:
Nu caut din alte orase. Sau sate. Nu e vorba ca-s bucurestean si nu suport taranii, dar efectiv nu am nici timp, nici bani sa ma plimb prin tara dupa futut. Daca merg undeva in provincie, caut eu acolo. Si nu mai presupuneti ca-s eu dispus sa vin. Salut! Vii in Petrosani? Ma futi? Salut! Vii pana n Cuca Macai…
Andre20 wrote:
BAI CRETINILOR :)) Nu vă mai dați la lesbiene! Sunteți jalnici când scrie fata că vrea o fată, și veniți voi repede cu pula sau cu limbile. Lăsați fetele în pace cre dracu. Dacă tu scrii la tine-n profil că nu suporți țiganii sau negrii și se dau la tine fix căldărarii și nigerienii, îți place?