Schimbare in politica pozelor de profil

Cu noile modificari aduse siteului ne-am gandit sa pornim si campania de curatare a pozelor de profil ce contin nuditate extrema. Aceasta politica se refera strict la pozele de profil, nu si la cele din albumele foto. Puteti in schimb sa va limitati la imagini care includ nuditate moderata, lenjerie intima/etc.

Gradual vom trece prin baza de date si vom sterge toate pozele de profil care se incadreaza in aceasta categorie, pentru a nu ramane fara poza de profil sunteti incurajati sa vi le schimbati de pe acum, iar pozele cu nuditate extrema inca le puteti pastra si imparti cu ceilalti prin crearea unui album foto.

De asemenea, persoanele deranjate de imaginile din categoria mai sus mentionata sunt incurajate sa foloseasca optiunea Report cu subiectul "Innapropriate content", pentru grabirea procesului.

 • cumdrooler

  de ce nu pot incarca poze in album? imi da o eroare cu ceva de genul -200

 • ispita4sex

  sint foarte profiluri cu poze luate de pe internet....evident decupate sa nu se vada de unde au fost luate...intrebi posesorul daca este in poza....el spune k da....knd te intilnesti cu respectiva persoana NU SEAMANA....k doar nu si-a facut operatie estetica

 • iubire (Inactive)

  dar ce treaba ai tu "ioanasky" cu profilele care nu au mai fost folosite de un an de zile ? cu ce te deranjeaza ele ? daca chiar ai prea mult timp liber si nu ai ce face, apuca te de cautat si raporteaza profilele cu poze porno la profil, nu te lega de cele nefolosite de o oarecare perioada, fii sigura ca pers care au profilele respective, daca ar fi vrut sa nu le mai foloseasca le inchideau ele singure, si nu lasau pe altii sa decizia asta in locul lor !

 • ioanasky (Inactive)

  In sfarsit face-ti asta .Daca chiar vor poze nuditate exterma sa fie ascunse de catre persoana x si daca doreste persoana y sa vada ii va da voie sa vada persoana x.Sper ca a-ti inteles.Si inca ceva ,sunt multe profiluri care nu am mai fost folosite de 1 an.Cred ca ar trebui sterse si sa mearga procesul mai repede am sa dau raport ! ne mai auzim ! Bye bye

 • lazaria (Inactive)

  felicitari ! foarte bine!!!

 • ursbrun69

  dece nu consyietizam ca viata nu se rezuma doar la sex,am ajuns sa ne fie frica de noi isnusi , stim doar sa ne vindem sisa ridem unul de celalat nu-ti place mine de el sau ea nu jignii. Eu rog pe aceasta cale cel sau cei ce au facut acest site-u sa faca toto posibil sa aplice o modificare sisa nu mai lase aceste pers sa arate madularele sau pasarelele . Grea e viata noastra am ajuns de risu unora si altora si mai spunem dece ne jignesc unii si alti .

 • ursbrun69

  Ma desgusta acest sistem de viata si de prezentare a multora dintre noi in loc s fim civilizati si increzatori in noi apelam la imagini ba cu facind sex oral, masturbari sau profiluri obscene.
  Oare suntem mai rai ca acele pers care fac traseu pe autostrada , bine ne fac acei oameni care ne critica si ne fac in tot felul,

 • iubire (Inactive)

  era si cazul !

 • Gabriela

  can`t agree more!

 • Fi0na

  Mno ...o sa fiu foarteeee addicted to this bottom :)))) rau de toot ....