Schimbare in politica pozelor de profil

Cu noile modificari aduse siteului ne-am gandit sa pornim si campania de curatare a pozelor de profil ce contin nuditate extrema. Aceasta politica se refera strict la pozele de profil, nu si la cele din albumele foto. Puteti in schimb sa va limitati la imagini care includ nuditate moderata, lenjerie intima/etc.

Gradual vom trece prin baza de date si vom sterge toate pozele de profil care se incadreaza in aceasta categorie, pentru a nu ramane fara poza de profil sunteti incurajati sa vi le schimbati de pe acum, iar pozele cu nuditate extrema inca le puteti pastra si imparti cu ceilalti prin crearea unui album foto.

De asemenea, persoanele deranjate de imaginile din categoria mai sus mentionata sunt incurajate sa foloseasca optiunea Report cu subiectul "Innapropriate content", pentru grabirea procesului.

User

Ca orice minune, a ținut doar trei zile. Acum cred că peste 70 % dintre pozele de profil sunt obscene...

User

Buton ceva? vreau sa imi dezactivez contu de tot?unde ma.duc ? Nu gasesc

User

de ce nu pot incarca poze in album? imi da o eroare cu ceva de genul -200

User

sint foarte profiluri cu poze luate de pe internet....evident decupate sa nu se vada de unde au fost luate...intrebi posesorul daca este in poza....el spune k da....knd te intilnesti cu respectiva persoana NU SEAMANA....k doar nu si-a facut operatie estetica

User

dece nu consyietizam ca viata nu se rezuma doar la sex,am ajuns sa ne fie frica de noi isnusi , stim doar sa ne vindem sisa ridem unul de celalat nu-ti place mine de el sau ea nu jignii. Eu rog pe aceasta cale cel sau cei ce au facut acest site-u sa faca toto posibil sa aplice o modificare sisa nu mai lase aceste pers sa arate madularele sau pasarelele . Grea e viata noastra am ajuns de risu unora si altora si mai spunem dece ne jignesc unii si alti .

User

Ma desgusta acest sistem de viata si de prezentare a multora dintre noi in loc s fim civilizati si increzatori in noi apelam la imagini ba cu facind sex oral, masturbari sau profiluri obscene.
Oare suntem mai rai ca acele pers care fac traseu pe autostrada , bine ne fac acei oameni care ne critica si ne fac in tot felul,

User

can`t agree more!

User

Mno ...o sa fiu foarteeee addicted to this bottom Smile))) rau de toot ....

User

Sunt foarte multe poze de profil obscene.