10 Mituri despre Lesbiene!

Oamenii au idei preconcepute despre cine sunt lesbienele, despre felul cum arata acestea, despre persoanele de care sunt atrase si despre ‘cine’ doresc sa fie lesbienele.

Hai sa aruncam o privire mai atenta asupra acestor mituri despre lesbiene si sa facem putina lumina.

1) Toate Lesbienele Urasc Barbatii
Fapt: Doar pentru ca lesbienele sunt atrase, din punct de vedere sexual si emotional de femei nu insemna ca urasc barbatii sau ca acestia le displac. De fapt, multe lesbiene iubesc barbatii si leaga prietenii cu acestia mult mai usor decat o femeie heterosexuala.

2) Lesbienele (in special cele mai putin feminine) Vor Sa Fie Barbati
Fapt: Lesbienele a caror aparitie este mai androgina sau masculina se simt bine in pielea lor. In realitate, atat femeile cat si barbatii, isi exprima genul in mod diferit indiferent de orientarea lor sexuala. Oamenii care doresc sa isi schimbe sexul sunt numiti transexuali nu lesbiene.

3) Nu Stii Daca Esti Lesbiana Pana Cand Nu Te Culci Cu O Femeie
Fapt: Asa cum heterosexualii isi cunosc orientarea sexuala chiar si fara a face sex si lesbienele pot stii ca sunt atrase de femei fara ca macar sa se culce cu una. A realiza acest lucru este un proces natural, organic si nu exista un mod “rapid” pentru a iti da seama daca esti cu adevarat lesbiana sau nu.

4) Lesbienele Sunt Atrase De Toate Femeile
Fapt: Doar pentru ca o femeie este lesbiana nu inseamna ca se va indragosti de tine sau ca va fi atrasa de tine. Barbatii heterosexuali nu gasesc TOATE femeile atragatoare iar femeile heterosexuale nu gasesc TOTI barbatii atragatori. Tinanad cont de aceste lucruri, putem spune ca, din acest punct de vedere, lesbienele nu difera de heterosexuali.

5) A Fi Lesbiana Reprezinta Un Mod De Viata Ales SI Poate Fi Schimbat
Fapt: Din ce in ce mai multe studii prezinta dovezi in sprijinul ipotezei ca orientarea sexuala nu este ceva ales ci mai degraba reprezinta o trasatura instinctiva, mostenita, gasita nu numai la oameni ci si in cele mai multe specii de animale. In ciuda a ceea ce predica organizatiile religioase, sintagma a alege ”drumul drept” nu functioneaza in acest caz.

6) Relatiile Lesbiene Sunt Bazate Pe Sex
Fapt: In mod cert lesbienele fac sex, dar asemenea relatiilor heterosexuale, sexul nu este tot ceea ce conteaza intr-o relatie lesbiana. Lesbienele se conecteaza una cu alta atat la nivel emotional cat si spiritual, si , daca sunt norocoase, au parte de partide de sex grozave. Asemeni oamenilor cu orientare sexuala hetero, lesbienele intemeiaza familii si au copii (sau pot alege sa nu faca acest lucru.)

7) Lesbienele Nu Au Intalnit Tipii Potriviti
Fapt: Multe lesbiene nu au intalnit inca femeia potrivita, dar intalnirea cu un barbat nu are nimic de a face cu asta.

8) Poti Recunoaste o Lesbiana Dupa Felul Cum Arata Sau Se Imbraca
Fapt: Lesbienele si barbatii homosexuali pretind ca au ceva numit “gaydar” dar in realitate este vorba doar de intuitie. Gaydar nu are dreptate in permanenta si de vreme ce multi oameni ascund inca faptul ca au o alta orientare sexuala decat majoritatea, nu poti afirma cu certitudine ca o anumita persoana este lesbiana. Fac exceptie, desigur, cazurile in care ea iti spune acest lucru.

9) Intr-o Relatie Lesbiana, Una Dintre Ele Trebuie Sa Joace Rolul Barbatului
Fapt: Desi unele cupluri lesbiene au tipologia masculin/feminin, ambele partenere sunt in mod cert femei. Nici nu doresc sa fie barbati si nici nu actioneaza ca acestia. Relatiile cu tipologia masculin/feminin nu reprezinta singurul tip de relatie lesbiana. Sunt intalnite cupluri in care ambele partenere sunt foarte feminine sau din contra ambele partenere sunt foarte masculine. Trebuie retinut faptul ca nici una dintre cele doua partenere nu pretinde o eticheta de genul “masculin” sau “feminin”.

10) Lesbienele si Homosexualii Nu pot Avea o Viata Spirituala
Fapt: Unele religii pot considera homosexualitatea un pacat, dar, multe biserici, inclusiv multe biserici crestine, intampina cu placere si accepta toti oamenii, asa cum au fost creati de Dumnezeu.

[Toate drepturile rezervate. Este interzisa copierea sau republicarea acestui articol]

User

mda...aceleasi chestii le gandesc si eu dar daca le-as fi spus cuiva m-ar fi considerat nebuna...oamenii nu prea inteleg multe chestii si in ziua de azi sa fi gay a devenit o moda mai ales in randul adolescentelor...pacat!

User

Felicitari pentru articol!Chiar era nevoie!!!