Bine ati venit pe ImFree.ro

ImFree.ro este primul serviciu de matrimoniale destinat persoanelor gay din Romania. Inscrierea este gratuita si va ofera accesul la numeroase facilitati precum: cautarea unui partener dupa numeroase criterii, crearea unui profil, posibilitatea de a scrie intr-un blog, de a va face albume foto ori a uploada muzica si materiale video!

Fa-ti simtita prezenta in comunitatea gay din Romania!

User

SI DACA CINEVA ADUCE INJURII ADRESATE MAMELOR CARE NU AU NICI IN CLIN,NICI IN MANECA CU ACEST SITE,CUM POT FI PEDEPSITI?IN AFARA CA L-AM BLOCAT PE ACEL INDIVID(PASIV50) CE SE MAI POARE FACE?I SE POATE BLOCA CONTUL DE UTILIZATOR?NU DE ALTA DAR NU VREAU SA MAI JIGNEASCA SI PE ALTII...NU DE ALTA DAR LA CATI LE-AR CONVENI SA AIBE MAMELE DUSE DE PE ACEASTA LUME IAR UNII SA AIBA POFTE LA ELE..?

User

Faina skula ador dot maturi

User

cum pot incarca poza de profil ca nu am gasit nicaieri ?

User

Buna!
Criteriile de cautare pot fi imbunatatite? Consider ca ar fi folositor(rau de tot...) ca in urma unei cautari membrii online sa apara primii si sa se specifice ca sunt online si apoi sa apara cei care au fost logati recent... Daca puteti face ceva in sensul asta m-ati face un "utilizator" mai fericit. Multumesc!

User

Pacat ca nu aveti cautare si dupa username.Mi-a zis cineva sa tinem legatura aici,mi-a spus ce username are,si am cautat dupa criteriile ce le aveti pana...am renuntat.

User

noua pagina nu este atit de accesibila si nu are sa trimiti gfturi ba mai mult merge prost fata de cum era inainte