Sunt Nebun…deci Exist!!!

Sunt nebun… ei si ce?
Prefer de o mie de ori sa fiu asa decat ”normal”, adica sa te trezesti dimineata, mananci, te duci la serviciu, muncesti de iti crapa capul, vii acasa, mananci, TV si te culci…
I mean, WTF? Ajung la concluzia ca normalul este fara viata, fara acea scanteie a imprevizibilului.

Cei ”normali’.’.. sunt doar niste conserve goale, monotoni, nu poti glumi cu ei pentru ca au impresia ca ai ceva personal cu ei.
Dintre toti oamenii de pe Pamant,cei mai nebuni sunt copii… desi cateodata prea nebuni (vin si iti dau cu o piatra in cap, iti scot ochii cu furculita, te trag de par pana cand raman cu smocul in mana and so)… ei stiu sa-si traiasca asa zisa copilarie… chiar daca uneori este greu, nu conteaza pentru ei… au lumea lor unde se pot exprima asa cum vor.

In lumea asta trebuie sa fii foarte nebun sa fi gay, lesbi, transsexual sau altele… dar nebunia cea mai mare este sa o arati, asta denota o foarte mare doza de curaj sau simplu spus – they really don’t give a flying shit about what ”others” say. Good for them, ei stiu sa-si traiasca viata… dar atentie, nu zic ca numai ei stiu sa traiasca… si ceilalti, care nu se scufunda in monotonie sau se comporta ca niste roboti prost setati pot trai viata cu adevarat. Asa cum un gay, lesbi, bi isi traieste viata la cote maxime, asa si un straight poate face la fel, hell, poate si mai bine…who knows? Like sa te dai prin jungla cu o liana facuta din maimute… :) :)

Citeam la un post anterior… De ce nu Bisexualitate? De ce nu un Compromis? Pai un raspuns, din punctul meu de vedere, ar fi acela pentru ca ne-am minti pe noi insine. Pot face un compromis dar daca nu simt eu ca e bine ceea ce fac as putea rani partenera, iar mie nu imi place sa fac oamenii sa sufere din prostia mea! Nu as putea sa fiu cu doi in acelasi timp (barbat si femeie) pentru ca as simti ca i-as insela pe amandoi in acelasi timp…or ma dedic lui,or ei – it’s that simple.

Insa, pentru persoana care a scris postul anterior…nu pot decat sa zic…BRAVO…you are crazy…so you Exist. Ai stiut si inca stii cum sa-ti traiesti viata, ai gasit pe cineva care sa te inteleaga asa cum esti(one in a million)…you Rock!!!

Ce este nebunia? Cica ar fi mai multe tipuri de nebunie, cu mai multe definitii. Prima ar fi aceea ca nebunia este confundarea nivelelor realitatii. Nebunia nu inseamna sa ai vedenii, ci sa confunzi nivelele.O alta definitie ar fi aceea ca nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. Albert Einstein a spus asta, nebunul nebunilor, fiind considerat asa de catre cei ”normali” – dar mare dreptate avea omul asta. Pentru mine nebunia insemana Viata .

Sunt nebun, merg pe strada cu sora mee… in spirit (muahahah.. ce voodoo a sunat… buhuhuuu…te-ai speriat?) si incepem sa cantam sau sa dansam… desi suntem mari  -peste 20 de ani- inca ne jucam alergatea si am juca si turca daca am mai gasi doi nebuni ca noi. Inca mai joc Baba oarba (mi-am si spart nasul din cauza asta, intalnindu-se brutal cu un perete), nu pot sa dorm decat daca in camera la mine este o temperatura de 10-15 grade, imi place cafeaua cu 3-4 lingurite de zahar, adorm pe la 2-3 noaptea si ma trezesc pe 12 ziua (stiu, stiu…nu e sanatos), ascult rock, clasica, r&b, dance, gothic (un mic cocktail de genuri muzicale), ma joc X si 0 cu drujba prin beton(senzatie maxima garantata…lol) si asa mai departe. Si as vrea sa fac mai multe in viata asta…dar toate la timpul lor… 😛

In final nu vreau sa spun decat ca I laugh, I love, I hope, I try, I hurt, I need, I fear, I cry. And I know you do the same things too.
So we’re really not that different, me and you

Semnat,
Eu… Nebunul!