O relatie gay: secretele unui inceput reusit

Buna!

Sunt un gay de patruzeci de ani si nu pretind sa fiu un “expert in intalniri”, nici pe departe. Acum, ca am clarificat asta, trebuie sa va anunt ca nu imi place sa ma gandesc la doi oameni care se intalnesc pentru a petrece timp impreuna ca fiind neaparat la o “intalnire”.

Eu vreau sa fiu cinstit cu persoana de care sunt interesat. Cred ca este foarte important sa fii tu insuti, sa nu minti in legatura cu cine esti si, mai presus de toate, sa stii ce anume doresti de la o potentiala relatie. La fel ca in cazul oricarui tel pe a carui atingere te concentrezi trebuie sa fii capabil sa il definesti si pe acesta. Trebuie sa stii ce cauti intr-un tovaras, partener, fuck buddy sau orice alt tip de relatie doresti sa ai. Daca poti sa comunici cu adevarat cum doresti sa fie relatia ta si daca esti cinstit in ceea ce priveste asteptarile, atat tu cat si partenerul veti putea spune daca va irositi timpul sau nu. E bine sa stii daca sunteti compatibili mai repede decat mai tarziu, nu? Eu tind sa stiu exact ce vreau si sunt intotdeauna cinstit, corect, si spun acest lucru si celeilalte persoane. Acum s-ar putea sa aveti impresia ca e greu sa ajungi la nivelul asta de curaj, dar nu e asa.

Sa fii curajos nu este greu. Personal, nu sunt, vorbind la modul general, o persoana atat de nerabdatoare cand vine vorba de intalnit oameni noi, dar, m-am gandit la fiecare ocazie cand am cunoscut un tip interesant fie intr-un bar, fie intr-o cafenea sau la vreun eveniment social. De fiecare data am avut ceva in comun – noi doi. Nu utilizati nici ceva extrem de banal dar nici ceva iesit din comun cand intalniti o persoana noua. Fiti voi insiva si sustineti cu tarie ceea ce doriti. Poate fi o declaratie simpla si directa spunand: “pari a fi un tip interesant asa ca am dorit sa te salut.” Daca vrei sa mergeti la cina, la o plimbare, la un film sau orice altceva….cere acest lucru. Am descoperit ca fiind curajos si spunand direct ce doresti este cu mult mai eficient decat sa te invarti in jurul subiectului si sa parcurgi tot acest joc. Am intalnit tipi care au marturisit ca doreau de asemenea sa piarda din cand in cand timpul, sa mergem la cina sau sa imi pregateasca cina, sa mergem la film, intr-un club, sa facem sex, sa bem o cafea si stiti ce? Acest lucru a functionat, nu tot timpul, dar in cea mai mare parte a timpului. Spuneti ce doriti si s-ar putea sa si capatati. Nu jucati jocuri.

Tipii dispusi sa vina la o intalnire sau tipii liberi, trebuie doar sa fie ei insisi. Orice tip care se apropie de perfectiune nu este o proiectie a realitatii. Asteptand de la cineva sa fie perfect punem prea multa presiune pe acesta. Idiosincrazia, obiceiurile si imperfectiunile noastre sunt cele care ne fac unici si interesanti. Nu incercati prea mult, nu fiti prea disponibili, si nu fiti prea suparati daca cineva va raneste, va doboara. Mergeti si intalniti o alta persoana.

In concluzie… intalnirea unei alte persoane este un lucru foarte simplu, indeferent de tipul relatiei pe care o cautati. Tot ceea ce va trebuie sa faceti este sa fiti curajosi, cinstiti si sa aveti disponibilitate pentru astfel de intalniri! Succes!

Razvan