Intalnirile intre bisexuali – distractie pentru toti

Impartasirea unui interes comun poate face intalnirea mult mai usoara si, ce poate fi mai facil de impartasit daca nu o preferinta sexuala comuna?

Atunci cand alegi sa te inscrii pe un site de matrimoniale destinat persoanelor bisexuale, va mariti sansele de a intalni o persoana potrivita, atat interesata de unul sau chiar de ambele sexe, cat si de voi si, totodata, sa aflati ce cautati. Din aceste motive, o intalnire “bisexuala”, daca este facuta asa cum trebuie, poate sa fie distractiva pentru toti cei interesati. Obtinerea unei intalniri ar trebui sa fie un proces usor, distractiv si sa nu creeze sentimentul de cautare a unui job ci mai degraba al unei aventuri.

Asa ar trebui sa fie toate intalnirile, dar unele nu sunt si, acestea din urma au foarte mult de a face cu prezentarea denaturata a adevarului sau mai bine spus, cu omiterea acestuia si cu oameni ce nu au interese comune. Dar cu siteurile destinate intalnirilor bisexuale/gay aveti atat avantajul bisexualitatii, ceea ce este un lucru bun, cat si beneficial utilizarii internetului pentru a intalni sute de posibile perechi perfecte versus numarul limitat al acestora, utilizand modalitatile conventionale. Desi barurile pentru homosexuali ofera ceva ajutor bisexualilor in gasirea unor parteneri, acestea nu ofera totusi ceea ce ofera un site online.

O alta modalitate de a face aceasta experienta cat mai distractiva este sa nu va luati prea in serios, daca oamenii va plac o vor face pentru ceea ce sunteti cu adevarat, asa ca nu va stresati in legatura cu lucrurile marunte atunci cand va creati profilul. De asemenea nu va temeti sa aratati ca aveti simtul umorului. Lucrurile ce va diferentiaza de restul vor fi poate tocmai ceea ca posibilul sau posibila dumneavoastra partener/a vor remarca.

Distractia va continua daca tineti minte sa va actualizati profilul in mod regulat si sa pastrati un blog al vietii voastre zilnice sau, in cazul in care sunteti ocupati, saptamanale. Aceste lucruri va vor permite sa straluciti cu adevarat si sa treziti interesul celorlalti. Povestiti despre problemele pe care le aveti la munca, despre cat de greu este sa obtii o intalnire cu un partner bisexual; astfel de lucruri dandu-le indicii celorlati despe tine. Puteti sa inserati in aceste istorisiri cateva dintre calitatile pe care doriti sa le aiba partnerul perfect, sufletul pereche.

Nu uitati sa alegi un nick care poate indica usor cine sunteti sau ce anume cautati printr-o intalnire bisexuala; acest nume ajutandu-i foarte mult pe cei care intra pe profilul dumneavoastra in cautare de mai multe informatii. Un pseudonim bun poate sa fie la fel ca o linie buna intr-o pictura. Sunt atat de multi oameni cu pseudonime gen babygirl00007 sau ceva similar; aveti nevoie de un pseudonim cool si usor de retinut ca blue_eyed_dancer sau timid-si-tandru care sa spuna celorlati cate ceva despre voi inainte de accesarea profilului pentru obtinerea de detalii.

Asigurati-va ca atunci cand ceilalti ajung la pagina profilului sa explicati de ce anume ati ales acest pseudonim. Ceva de genul: “Oamenii imi spun ca am cei mai grozavi ochi albastri si am luat lectii de dans inca de la varsta de opt ani, imi place sa merg in cluburi in fiecare seara si sa dansez intreaga noapte.” Explicatii de acest gen le pot crea celorlalti sentimentul ca incep sa te cunoasca personal si ii pot face dornici sa te contacteze in scopul unei relatii bisexuale sau pentru chiar mai mult.