Inlantuit…

Inlantuit… intr-o lume prea concreta, muribunda….ma sting usor. In lume LOR, NOI…nu avem ce cauta. Suntem imperfecti, atinsi de blestemul negru. Plansete si suspine se revarsa asupra vietilor NOASTRE… dar nimanui nu-i pasa.

Inlantuit… pierdut in zare, ma-nec intr-un ocean de minciuni. Ma comport ca EI… dar ma ascund ca un las in neputinta mea de a face ceva. Mananc ca EI… dar ma inec cu regrete nesfarsite. Merg ca EI, dar sunt doar un nebun pe o tabla de sah, intr-o partida fals jucata de REGE.

Inlantuit… incerc sa urc dealul curajului dar ma pravalesc la vale imediat ce sunt aproape cu un pas de varf. Inutil efortul meu mental. Inchis intr-o cutie de sticla vad cum trece pe langa mine… viata. Imi pare rau daca am facut ingerii sa planga… lacrimi reci se scurg din luna pe fata mea falsa. Nu pot sa ma sterg… nu vreau sa ma sterg!

Inlantuiti… in humea LOR, suntem priviti ca o molima. Dar oare nu EI sunt adevarata molima? Ce-au facut cu legile lor sfinte? Si-au batut joc de ele… Sa un ucizi s-a transformat in ’Sa nu ucizi…fara regrete! Oare cati au murit dintre NOI – stigmatizati de EI? Multi… Oare cand OR sa se opreasca? Niciodata… Oare cand VOM fi acceptati in lumea lor normala? Niciodata…

Inlantuit… in stare muribunda… vreau sa evadez din MINE. Insa un pot, nu o sa pot, nu vreau sa pot. Nu vreau sa suport consecintele amarnicei mele greseli, vreau doar LINISTE.

Inlantuit… prin vene imi curge veninul dulce al obedientei… as vrea sa fac transfuzie de personalitate cu ALTCINEVA. Poate defapt eu nici nu traiesc, sunt doar o entitate captiva in corpurile CELORLALTI.

Inlantuit… sunt doar  umbra unui OM, pribeag prin Palatul Gandurilor inlantuite de frica. Orbecai prin crepuscul si tot dau de EI….nu mai vreau, vreau sa sparg oglinda cu imaginea LOR dar un gasesc Puterea.

Inlantuit… am sa ma metamorfozez in NORMAL… in lumea LOR ,pana cand NOI vom fi acceptati NORMALI in lumea NOASTRA….a TUTUROR!

Si de se va intampla asta ne vom plimba de mana prin Gradina mea…de pe strada TOLERANTEI.

,semnat
un Trecator prin Pustiu.