Bisexual: completarea unui profilul de succes

Daca navighezi online si te uiti la un site pentru intalniri bisexuale, in detaliile de la profilul celor interesati vei descoperi ca multi dintre ei doresc doar sa exploreze bisexualitatea fara sa fie cu adevarat bisexuali. Deseori ne referim la acesti oameni ca fiind bi-curiosi. Asigurati-va ca in profilul vostru este specificat foarte clar daca sunteti cu adevarat bisexuali sau doar curiosi in ceea ce priveste propria sexualitate si doriti o aventura de o noapte sau sex in trei. Se vor gasi numeroase persoane ce doresc sa va indeplineasca dorintele indiferent care ar fi acestea; trebuie doar sa fiti onest si franc in profil.

In concluzie, avand corectitudinea in minte, insa – ce altceva puteti face pentru a intocmi un profil de success pentru intalniri bisexuale?

Fotografiile bune sunt unul dintre cele mai importante lucruri din profilul unui utilizator, fie el bisexual sau nu! Persoanele care au o fotografie au cu 90% mai multe vizionari ale profilului si raspunsuri decat cei fara. Aceasta se intampla deoarece oamenii sunt vizuali si da, la un anumit nivel, ei doresc sa caute cea mai tare persoana de pe site. Oricum, la un alt nivel, chiar daca esti nesigur in ceea ce priveste felul in care arati, oamenii doresc doar sa stie cu cine stau de vorba. Faptul ca nu aveti macar o fotografie ii va face sa simta ca nu au prea multe in comun cu voi. Nimeni nu doreste acest lucru asa ca, desi sunteti timizi trebuie sa postati o fotografie sau veti sfarsi avand un sentiment neplacut atunci cand toata lumea va trece rapid peste profilul vostru fara poza.

Ideal ar fi sa aveti mai mult de o poza. Aratati-va in mai multe ipostaze si, daca aveti o singura poza la club, la o petrecere sau impreuna cu animalul favorit includeti-o si pe aceea in profil. Oamenii doresc sa simta ca te cunosc putin inainte de a se intalni cu tine; acest lucru ii face sa se simta in siguranta, reprezinta o asigurare in plus ca sunteti o persoana reala. Luati in considerare chiar si postarea unui scurt filmulet video sau folosirea unei camere web. Ganditi-va in avans la ceea ce ati putea spune, poate o conversatie avand ca subiect pasiunea favorita sau o scurta prezentare avand ca subiect bucuria de a fi voi insiva. Cu bune sau rele, totul depinde doar de voi, de felul in care va puneti in valoare.

De asemenea, chiar avand o fotografie foarte buna, nu trebuie sa neglijati sa postati suficiente informatii despre voi. Ganditi-va la tot ceea ce doriti sa stiti legat de intalnirea voastra de vis si asigurati-va ca este, din toate punctele de vedere, prezentata asa cum trebuie. Puteti sa introduceti o lista cu restaurantele favorite sau cum va place sa ve petreceti timpul in weekend, de exemplu. Nu trebuie sa ve fie teama sa fiti unic sau iesit din comun daca aceasta este cu adevarat personalitatea voastra. Cineva o sa se indragosteasca si o sa va contacteze in vederea unei posibile intalniri. Si pana la urma nu asta este ceea ce doriti?