Top 10 animale gay

Cea mai mare parte a argumentelor aduse in discutiile legate intr-un mod sau altul de moralitate, este ‘ acest lucru nu este natural’. De exemplu, homosexualitatea nu este naturala, deci este ceva gresit, bolnavicios, respingator din punct de vedere moral, etc, etc, etc…

In onoarea tuturor lucrurilor naturale, este placerea mea sa va supun atentiei Topul primelor 10 animale gay (o fractiune dintr-un lot ce totalizeaza 500 de animale gay) dupa revista Stiinta Vietii – Life science. Aveti mai jos cateva titluri:

Homosexualitatea a fost documentata la aproape 500 de specii de animale, semnaland faptul ca preferintele sexuale sunt predeterminate. Considerata a fi cea mai apropiata ruda in viata a omului, bonobos nu sunt de loc timizi atunci cand este vorba de cautarea placerii sexuale. Aproape toate acele maimute pasnice sunt bisexuale si, deseori, rezolva conflictele conform principiului “fa dragoste, nu razboi”. Ele copuleaza frecvent, tipa de placere in acest timp, angajandu-se deseori in activitati homosexuale. Cam doua treimi din activitatile homosexuale sunt intre femele.

Femelele macac au legaturi stranse una cu alta si sunt majoritar monogame, acest lucru insemnand ca au un singur partener la un anumit moment. Oricum, ele au cateva astfel de relatii de-a lungul fiecarui sezon de imperechere. Femelele macac se angajeaza in activitati sexuale ca stimularea genitala si isi urla placerea scotand diverse sunete. Masculii au de asemenea inclinatii homosexuale dar au tendinta de a isi parasi partenerul destul de repede, transformand actul in ceea ce in lumea noastra este numit aventura de o noapte.

Activitatile homosexuale intre masculi sunt mult mai intalnite decat copularea heterosexuala femela-mascul intre bizonii americani, in special datorita faptului ca femelele se imperecheaza cu taurii doar o data pe an. In timpul sezonului de imperechere, masculii se angajeaza in activitati sexuale cu parteneri de acelsi sex de cateva ori pe zi. Mai mult de 55 % din actele sexuale ale masculilor tineri au loc cu parteneri de acelasi sex.

Activitatile homosexuale apar cu aceeasi frecventa ca si cele heterosexuale intre animalele marine. In cazul delfinilor, masculii sunt in general bisexuali, dar trec prin perioade exclusive homosexuale. Activitatile homosexuale la aceste mamifere includ sexul oral in timpul caruia un delfin il stimuleaza pe celalalt cu botul. Masculii isi freaca penisul in erectie de corpul partenerului.

Curtarea intre masculi este frecventa si intre mamiferele cu gat lung. Deseori un mascul se va imbratisa cu un altul, acest gest precedand monta, actul sexual. Acest joc afectiv poate dura chiar si o ora. Conform unui studiu, unul din 20 de masculi girafa poate fi gasit imbratisand un alt mascul in orice moment. In numeroase cazuri, activitatile homosexuale sunt mai numeroase decat cele heterosexuale.

Masculii din specia leilor de mare nu ating maturitatea sexuala pana la patru ani. In aceasta perioada sunt implicate de cele mai multe ori in relatii exclusive cu parteneri de acelasi sex. Masculii mai varstnici sunt de obicei bisexuali, imperechindu-se cu femele in timpul sezonului de imperechere si copuland cu alti masculi in restul anului. Masculii isi freaca trupurile impreuna, imbratisandu-se unul pe altul si chiar isi fac siesta alunecand impreuna in apa.

Balacitul in apa este dus la un nivel superior  in cazul balenelor gri, unde interactiunile homosexuale sunt chiar comune. In timpul orgiilor sexuale, circa cinci masculi se joaca, stropindu-se cu apa si frecandu-si abdomenele unul de altul astfel incat organele lor sexuale sa se atinga.

De acum inainte, daca cineva va face voua sau cunoscutilor observatii in legatura cu orientara sexuala amintiti-le ca atat activitatile homosexuale cat si cele bisexuale sunt prezente in intreg regnul animal. Singura diferenta intre noi si ei este aceea ca oamenii persecuta, se organizeaza impotriva celor cu astfel de orientari si neaga realitatea in timp ce pentru restul animalelor…  nu este decat o alta zi sub soare!