A fi gay, mai mult decat atractia pentru barbati?

Salut,
sunt Antoniu din Oradea am 22 ani sunt la facultate:

Am inceput sa-mi pun niste intrebari cam pe la 18 ani, noaptea la televizor, cand se dezbracau in filme, barbati sexy bine facuti si frumosi. Imediat dupa satisfactia pe care mi-am cauzat-o singur, acea atractie pentru acelasi tip dezbracat a disparut. Important este de mentionat ca inainte de atractia mea pentru tipi, am facut deja sex cu o tipa. Dupa un an si jumatate cu repetate obiceiuri de noapte, am descoperit un tip care era gay, cam de-ovarsta cu mine, era gay deschis, asa ca am vorbit cu el.

El m-a invitat la o petrecere mai privata unde puteam sa experimentez. Toti erau foarte de treaba cu mine sincer ma asteptam la ceva mai vulgar, dar se si vedea pe fata mea ca eram “virgin”in ale a fi gay. La un momentdat am decis hai sa vad daca sunt sau nu in stare si am tras intai si-o bere. Tipu era foarte relaxat si s-a intins foarte provocator pe canapea, asteptand avionul saintre in hangar.

Dar atunci mi-am dat seama, nu eram cu adevarat atras de barbati, ci este o fantezie. De atunci si pana acum am avut destule fete, dar in timpul liber cand ma apuca imi mai vine sa ma masturbez la postere sexy Men’s Health,si am mai incercat sa fiu atras de barbati in persoana, aproape de mine dar nu sunt atras.

Se pare ca ador fetele, imi place sa fac sex cu ele, nu sunt atras de baieti dar se pare ca ma masturbez la postere cu barbati, de ce?Multumesc!